Schoonmaakbedrijf regio Kampenhout

Op zoek naar een je een professioneel schoonmaakbedrijf voor je kantoor, warenhuis of opslagruimte in Kampenhout? Onze poetsploeg trekt graag de handschoenen aan voor zowel gespecialiseerde als reguliere schoonmaak van jouw infrastructuur.

Op zoek naar een betrouwbare poetspartner in Kampenhout? 

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Kampenhout?

Wij geloven dat proper precisiewerk bijdraagt aan een veilige en aangename werkomgeving. Daarom zijn onze klussers en cleaning teams geëquipeerd met de modernste materialen, en volgen ze geregeld state-of-the-artopleidingen. Al onze diensten zijn uitsluitend B2B, met uitzondering van onze glazenwasserij. We werken graag in partnerschap maar blijven altijd stand-by voor lastminute-opdrachten.

Algemene schoonmaak

Onze schoonmaakdiensten zijn uitsluitend voor B2B klanten en volledig op maat van jouw wensen. Een lastminute poetsbeurt of een onderhoudscontract? Wij maken je infrastructuur 100% smetteloos!

Specialistische schoonmaak

In ons schoonmaakbedrijf werken uitsluitend ervaren én opgeleide poetsers. Daardoor kunnen we onze kuisploeg ook vlot inschakelen voor onder meer dieptereiniging van tapijten en reiniging na brandschade.

Professioneel schoonmaakbedrijf Kampenhout

City Facility: een ervaren klus- en schoonmaakbedrijf met een groen hart voor de toekomst

Met maar liefst 20 jaar ervaring achter de kiezen kent de schoonmaaksector geen geheimen meer voor zaakvoerder Abdennour. Intussen is City Facility uitgegroeid tot een professioneel schoonmaakbedrijf met een twaalftal klus- en poetskrachten. Iedereen binnen het team heeft een specialisatie en blijft up-to-date via tal van opleidingen. De toekomst is green & clean! Daarom werken we met milieuvriendelijke poetsmaterialen en bezoeken we regelmatig beurzen om mee te zijn met alle cleaning trends. 

Industriële reiniging nodig?

Een chemische reiniging van industriële installaties of een volledige desinfectie van de productiehallen? Als industrieel schoonmaakbedrijf hebben wij een passie voor precisiewerk!

Je machinepark onderhouden, is essentieel voor een optimale productie. Zo vermijd je technische storingen en mankementen, en behoud je een vlekkeloos hygiënerapport. Bij City Facility beschikken we over een brede expertise in industriële reiniging van productiemachines, opslagruimtes en bedrijfshallen.

In de industrie gelden er hoge hygiënestandaarden. Daarom volgt onze schoonmaakploeg geregeld opleidingen rond de nieuwste reinigingstechnieken en gebruiken we het modernste poetsmateriaal.

Een vezeldiepe reiniging van je machinepark en productiehallen?

Zoek je een ramenwasser? City Facility zorgt ook voor het reinigen van jouw ramen in Kampenhout!

Zie je door de ruiten het bos niet meer? Onze glazenwassers to the rescue! Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van ramen en zonnepanelen voor bedrijven én particulieren.

Klassieke glasbewassing

Een onderhoud van je glazen deuren, etalages of gevelvensters? Wij poetsen zowel de binnen- als buitenzijdes van je ramen.

Osmosereiniging

Een reiniging van zonnepanelen of moeilijk bereikbare raampartijen? Geen ruit is ons te vuil of te hoog! Via een telewash systeem en osmosewater laten we je vensters opnieuw langdurig blinken. 

Je gevelramen of zonnepanelen laten reinigen?

Tel: 0472/ 55 37 55

Op zoek naar een professionele klusjesdienst? Ook hiervoor kun je City Facility contacteren!

Heb je te maken met huurschade in je residentie? Zoek je een handige harry voor kleine herstellingen of schilderwerken in je kantoorgebouw? Van simpele onderhoudswerken tot gespecialiseerde kluswerken, onze vakmannen rollen de mouwen al op.

Iedere conciërge krijgt al eens te maken met kleine mankementen als lekkende kranen, kapotte lampen of afbladderende verf. Zeker als je infrastructuur al wat ouder is en wat extra onderhoud vergt, is een ervaren klusdienst naast je zijde geen overbodige luxe. Ons klusteam komt snel ter plaatse en houdt je gebouw in topstaat. Blijkt er toch meer werk aan de winkel? Geen nood, dan activeren we onze partners certified by City Facility!

Een eenmalige klus of langdurig onderhoudscontract?

City Facility, jouw professionele poetspartner of kwaliteitsvolle klusjesdienst

Bij ons kan u terecht voor:

Professionele schoonmaak

Industriële reiniging

Klusdienst

Stuur ons een mailtje of bel ons, we maken graag kennis met jou!

City Facility | Schoonmaakbedrijf Kampenhout

Jouw partner in proper precisiewerk

Je gevelramen of zonnepanelen laten reinigen? Je kantoor, machinepark of opslagruimte aan een grondige schoonmaakbeurt onderwerpen? Je gebouw laten onderhouden door een professioneel klusteam? Stuur ons een mailtje of bel ons, we maken graag kennis met jou!

City Facility

Passtraat 128 d

9100 Sint-Niklaas

E-mail: info@city-facility.be

Tel: 0472/55 37 55

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x